Produktkatalog

AC 520 – Mast stige

Mast stige m/integreret vertikalt forankringssystem

System AC 520 er et stigesystem med fast skinne for glideren (løbekat), hvori der er en energi-absorberende og forbindende komponent iht. EN 353. System AC 520 opfylder lovkravene fra Europa-Parlamentet 2016/425. Systemet omfatter individuelle stige segmenter forbundet til hinanden og monteret direkte på en bygning og forbindelsesskinne segmenter monteret på eksisterende stige.

Stigen kan udstyres med adgangslås som fx en dør af rustfrit stål, sikret med en hængelås. Ved brug af asymmetrisk skinne kan løbekat AC 501 kun installeres på én korrekt måde.

Løbekatten er udstyret med stop med webbing energi-absorber med forbindelsesled AXK 10 i enden. Den skal forbindes med det forreste ankerpunkt på helkropselen, der er designet til faldstop (jf. EN 361).

Begge ender i system AC 520 er udstyret med låse-segmenter (med låsefunktion). De beskytter løbekatten AC 501 mod utilsigtet at glide ud af skinnen.

For at fjerne løbekatten fra skinnen skal låsefunktionen først låses op ved at trække i et håndtag bag på skinnen, og derefter føres løbekatten gennem låsen ved at fjerne den fra skinnen.

Vertikalt skinne forankringssystem AC 520 kan bruges af 2 personer.

Løbekatten AC 501 kræver ikke yderligere brug af aut. fangindretninger.

Anordningen kan anvendes ved temperaturer under frysepunktet (ned til -300C).

Max Fodgaard A/S er din pålidelige partner, når det drejer sig om faldsikringsudstyr og tilbehør til faldsikring, der opfylder de højeste standarder for sikkerhed og kvalitet.

Kontakt vores eksperter inden for Faldsikring & faldsikringsudstyr:


Marianne K. Loft

Marianne K. Loft

Salgstekniker
Mail: mlo@fodgaard.dk
Tlf. : +45 87 93 23 50

Anita Cooper

Salgstekniker
Mail: aco@fodgaard.dk
Tlf. : +45 76 20 15 08

Flemming Madsen

Flemming Madsen

Salgstekniker
Mail: fma@fodgaard.dk
Tlf. : +45 87 93 23 66