Produktkatalog

SKC – Block – Vertikalt forankringssystem for stiger

Systemet SKC-Block er designet til at beskytte en person, som klatrer op eller ned af vertikale stiger, mod et fald fra højden.

Systemet kan monteres på faste stiger, til konstruktioner som skorstene, tårne, siloer, master eller bygninger. Systemets væsentligste komponent er et wiregreb (wire glider), der er monteret på en stålwire Ø 8 mm, forbundet til en D-ring foran på helkrops faldsikringsselen.

Systemets komponenter er alle lavet af rustfrit stål. SKC-BLOCK er et permanent vertikalt forankringssystem med fast skinne for glideren (løbekat), hvori der er en energiabsorberende og forbindende komponent iht. EN 363. System SKC-BLOCK opfylder lovkravene fra Europa-Parlamentet 2016/425.

Forankringswirens nederste ende er udstyret med en strammer af rustfrit stål. Forankringswirens øverste ende er monteret på en fast konstruktion ved hjælp af et forbindelsesled AZ 090 af rustfrit stål. Den vertikale forankringswire med en længde på op til 10 m er udstyret med et wirestyr/holder (jf. AC 921) for at beskytte forankringswiren mod vibrationer forårsaget af fx vind.

Glideren er brugerens personlige udstyr og monteres let på forankringswiren. Glideren bevæger sig langs wiren op og ned som med brugerens normale bevægelighed og i tilfælde af at brugeren falder, fastlåses den til wiren som faldstop.

Kontakt Max Fodgaard og hør mere om faldsikring og løftegrej til professionelt brug.

Kontakt vores eksperter inden for Faldsikring & faldsikringsudstyr:


Marianne K. Loft

Marianne K. Loft

Salgstekniker
Mail: mlo@fodgaard.dk
Tlf. : +45 87 93 23 50

Anita Cooper

Salgstekniker
Mail: aco@fodgaard.dk
Tlf. : +45 76 20 15 08

Flemming Madsen

Flemming Madsen

Salgstekniker
Mail: fma@fodgaard.dk
Tlf. : +45 87 93 23 66