Produktkatalog

Eftersyn og levetid

Af AT-vejledningen om faldsikring fremgår det, at ”normalt er den forventede levetid på faldsikringsudstyr 5 år fra tidspunktet for ibrugtagning”.

Dette gælder især udstyr af bånd og reb, mens mekanisk udstyr af stål kan forventes at leve længere, såfremt man overholder retningslinierne for eftersyn og vedligeholdelse.

Faldsikringsudstyr skal, som beskrevet i EN 365, minimum gennemgå et årligt eftersyn hos en autoriseret eller kompetent person. Herudover skal alt udstyr, der har været udsat for maksimal belastning eller er i tvivlsom stand, enten kasseres eller efterses, da det ikke mere skønnes at yde betryggende sikkerhed.

Max Fodgaard foretager eftersyn af faldsikringsudstyr på eget serviceværksted af teknikere, som er autoriseret og uddannet hos vore leverandører. For virksomheder med mange brugere af faldsikringsudstyr kan særlige servicekontrakter tilbydes, hvor vores teknikere kommer på besøg og foretager eftersyn på virksomheden.

Udforsk vores fulde udvalg af faldsikringsudstyr og tilbehør om faldsikring, for at skabe en sikker og produktiv arbejdsplads i højden.

Kontakt vores eksperter inden for Faldsikring & faldsikringsudstyr:


Per Amdi

Per Amdi

Afdelingschef, Løftegrej
Mail: pa@fodgaard.dk
Tlf. : +45 87 93 23 59

Ole Langaa

Ole Langaa

Afdelingschef, Faldsikring
Mail: oll@fodgaard.dk
Tlf. : +45 76 20 15 03

Marianne K. Loft

Marianne K. Loft

Salgstekniker
Mail: mlo@fodgaard.dk
Tlf. : +45 87 93 23 50

Anita Cooper

Salgstekniker
Mail: aco@fodgaard.dk
Tlf. : +45 76 20 15 08

Flemming Madsen

Flemming Madsen

Salgstekniker
Mail: fma@fodgaard.dk
Tlf. : +45 87 93 23 66