Produktkatalog

Kategorier

KITO og Schilling kraner fra Max Fodgaard A/S letter arbejdet hos Polyteknik A/S

Spar tid og kræfter: Kraner fra KITO og Schilling giver Polyteknik A/S medarbejdere mere fleksibilitet og mindre besvær i deres daglige arbejde. 

Polyteknik A/S er en mellemstor virksomhed med base i Østervrå i Nordjylland. Virksomheden specialiserer sig i PVD-systemer og coating-service og har mere end 25 års erfaring inden for tyndfilmsindustrien. Med 47 medarbejdere, som alle interesserer sig for teknik, er Polyteknik A/S altid på udkig efter nye måder at optimere deres produktionsprocesser på.

Kraner i produktionen

For at øge produktiviteten og mindske besværet for deres medarbejdere har Polyteknik A/S valgt at investere i kraner fra KITO og Schilling. Max Fodgaard A/S har leveret 3 Kito søjlesvingkraner med 500kg elektrisk KITO talje til deres lager og produktion. Kranerne bliver brugt forskellige steder i produktionen, og ved at anvende kranerne undgår Polytekniks medarbejdere tunge løft, og deres arbejde bliver mindre besværligt

En fleksibel løsning til renrummet

I Polyteknik A/S’ renrum står en Portal kran fra Schilling

med en 1-tons KITO Håndkædetalje, som også er leveret af Max Fodgaard A/S.

Denne kran er meget fleksibel, og da den er let på grund af dens aluminiumskonstruktion, kan den nemt flyttes rundt og bruges forskellige steder i produktionen. Kranen fungerer som en transportabel arbejdsstation og er uundværlig, når Polyteknik A/S skal samle de maskiner, de producerer. De tunge komponenter og dele, der skal bruges til at samle maskinen, gør kranen uundværlig i deres daglige arbejde.

Kan Max Fodgaard A/S hjælpe dig med en speciel kranløsning?

Vil du vide mere om portalkraner? Læs med her

Har du brug for hjælp eller mangler rådgivning inden for kraner, så kontakt vores eksperter her:

Kontakt kran eksperter