Når det handler om at få den mest optimale løftetekniske løsning i forhold til effektivitet, økonomi og sikkerhed, er der kun en måde at gøre det på, og det er ved at investere i den bedste kvalitet.

Sådan forholder det sig med alle de produkter, som forhandles hos Max Fodgaard og altså også, når det gælder kraner og taljer. Virksomheden har siden sin start valgt udelukkende at samarbejde med professionelle og seriøse partnere og importere produkter og komponenter fra førende producenter på markedet, både europæiske og japanske.

Populære taljer fra KITO

I Danmark er den mest efterspurgte talje fra den japanske producent KITO, og det skyldes den høje kvalitet, som er kendetegnende for hele KITOs store produktprogram. Her får man ganske enkelt noget af det bedste på markedet, hvad enten man har brug for manuelle eller elektriske taljer, som i begge tilfælde kombinerer robust og enkel konstruktion med stor driftssikkerhed og fleksibilitet.

I 1978 fik Max Fodgaard agenturet på de japanske KITO el- og håndtaljer, og medarbejderne er derfor særdeles fagligt kompetente til at rådgive og vejlede omkring produkterne.