Produktkatalog

AUTEC modtagere til Air-serien

  • Modtagere til Autec Air A4, A6 og A8 samt Autec Air LK Neo
  • Alle tilslutninger via enkelt input
  • Terminaler og terminalblokke installeres nemt
  • Funktionaliteter af alle relæer kan programmeres med software

Type HACRP8
AC-forsynet til 440 Vac med 7 programmerbare relæer + START og STOP.
Dedikeret udgang til aktivering af kommandoer. Integrerede signallamper. Leveres som standard med intern antenne. Hornsignal købes separat.

Type ACRS13-G/L
Modtager med 12 programmerbare relæer + START og STOP med enten intern eller ekstern antenne (valgfri). ACRS13-G modtageren er udstyret med et udskifteligt strømmodul og 4 indgange til Data Feedback, mens ACRS13-L er udstyret med et fast integreret strømforsyningskredsløb.

  • Kan fås i anden udgave.

Type ACRM15
Modtager med AC spænding med 14 programmerbare relæer + START og STOP med enten intern antenne (standard), 4 indgange til Data Feedback. Der er 2 ekspansionsspor til rådighed for programmerbare relæer.
Kan forsynes med synkroniseringskort mellem modtagere (Synchro), RS-232/485/CanOpen/Profibus DP seriekommunikation port boards.

Type MVRL9E
Modtager AC / DC spænding. Den leveres med en række konfigurerbare udgange, intern antenne (standard) eller en ekstra ekstern antenne (købes særskilt). Modtageren er med 16 indgange til Data Feedback og 9 ekspansionsspor, der er til rådighed for programmerbare relæbrætter. Kan forsynes med synkroniseringskort mellem modtagere (Synchro), RS-232/485/CanOpen/Profibus DP seriekommunikation port boards.

¹) kan tilkøbes
2) option: Vdc


Kontakt vores eksperter inden for Kraner & taljer – køb en kran her:


Søren Chr. Sørensen

Eltekniker, Autec
Mail: scs@fodgaard.dk
Tlf. : +45 87 93 23 56

Hjalti Holm

Hjalti Holm

Afd. chef, kran
Mail: hh@fodgaard.dk
Tlf. : +45 36 34 33 36