Produktkatalog

Søjlesvingkraner

Hos Max Fodgaard A/S har vi et komplet program inden for søjlesvingkraner, så du kan få netop den løsning, som dækker dit behov mest optimalt.

Søjlesvingkraner

Hos Max Fodgaard A/S har vi mange års erfaring i at rådgive vores kunder bedst muligt, så du får netop den løsning, som dækker behovet mest optimalt.

Det gælder også inden for søjlesvingkraner, hvor vi har et komplet program. Der er tale om et særdeles omfattende program, hvor du har mulighed for at få masser af oplysninger om de enkelte søjlesvingkraner.

Udover standardprogrammet af svingkraner produceres også flere typer svingkraner til specifikke formål, f.eks. vægsvingkraner.

Er du interesseret at vide mere om dette, vil vi meget gerne informere om mulighederne, så du får den absolut bedste løsning. Udforsk vores udvalg af kraner for flere løsninger.

Hvad siger vores kunder om os?

Vi har valgt Max Fodgaard A/S som leverandør, da de har ekspertise på området. I vores branche betyder sikkerhed alt og derfor er det vigtigt for os, at vælge en tryg samarbejdspartner, der kan levere kvalitetssikkerheds-udstyr inden for vores standarder

— Veltec ✅✅✅✅✅

Kraner og løfteudstyr

Når det handler om at få den bedste løsning inden for kraner og løfteudstyr, så er specielt to forhold af største betydning, nemlig sikkerhed og funktionalitet. Det skal være sikkert for både mandskab og materiel at anvende de maskiner og det udstyr, som man investerer i, og det handler derfor i høj grad om at få afdækket de individuelle behov, som man måtte have, inden man definitivt beslutter sig for et produkt.

1. kl. kvalitetskraner og løfteudstyr

Hos Max Fodgaard forhandles udelukkende kvalitetskraner og løfteudstyr fra de bedste producenter. Dette kombineret med over 60 års erfaring inden for området, gør virksomheden til en professionel og seriøs samarbejdspartner, når der skal indlemmes nyt maskinel og udstyr i firmaet. Det store og detaljerede produktkatalog omfatter alt inden for kraner og taljer med en bæreevne fra 60 kg og op til hele 160.000 kg, og der er derfor tale om et særdeles bredt sortiment. Her finder man for eksempel traverskran, søjlesvingkran, vægsvingkran og værkstedskran, men også et velassorteret udvalg af diverse løfteudstyr.

Serviceaftale for kraner og andet udstyr

Vil man være sikker på hele tiden at have effektivt og sikkert maskinel og udstyr, anbefales det at indgå en serviceaftale, hvor det testes og kontrolleres af eksperter. Det er derfor en god idé allerede, når der investeres i nye produkter at aftale serviceeftersyn eller en decideret aftale, så man hele tiden er sikret, at ens søjlesvingkran er effektiv og funktionel.

Hvad er bæreevnen for en søjlesvingkran?

Svingkraner kan fås med meget lav bæreevne helt ned til 30 kg, men også op til meget stor bæreevne, som eksempelvis en bådkran, der kan løfte 100 ton.

Hvor lang er udliggeren på søjlesvingkraner?

En udligger er sjælden kortere end 2 meter, men kan sagtens have et udlæg over 12 meter. Ved standardprogrammet med bærevne fra 60-1.000 kg og manual krøj anbefaler vi, at udliggeren ikke bliver længere end 6 meter, da funktionaliteten besværliggøres kraftigt.

Hvilke fordele tilbyder Max Fodgaard inden for søjlesvingkraner?

Både søjle- og vægsvingkraner ligger på lager i Skanderborg med bæreevne 125-1.000 kg og liggere med 3 og 4 meter udlæg, hvilket gør dag til dag levering muligt i hele Danmark. Desuden kan vi levere specialsvingkraner fra vores partner i Finland, vores partner i Tyskland eller designet af vores egne ingeniører.