Produktkatalog

Manuelle kædetaljer

Har du brug for en manuel kædetalje, men er du i tvivl om, hvilken der vil være den mest ideelle i forhold til det, som du skal bruge den til?

Manuelle kædetaljer, håndkædetaljer og skraldetaljer

Disse taljer benyttes især til montageopgaver – De er nemme at transportere, skal ikke forsynes af eksempelvis elektricitet eller trykluft og fylder ikke meget ift. ydeevnen.

Hvad er en manuel kædetalje?

Manuelle kædetaljer – også kaldet håndkædetaljer – benyttes ofte til opgaver, hvor en byrde kun skal løftes sjældent eller ganske kort. Det kan være over en pumpe eller en ventil, som måske skal efterses én gang årligt eller skiftes ved nedbrud.

Hvad er en skraldetalje?

Skraldetaljen bruges som regel til at holde et emne på plads under montage, da den nemt kan placere hvad som helst helt præcist.

Du får manuelle kædetaljer i topkvalitet hos Max Fodgaard A/S

Vi forhandler bl.a. disse taljer fra vores gode leverandør KITO:

KITO skraldetaljer type LB5: 800 kg – 9.000 kg

  • Lastkæde: Der anvendes højstyrke kæder (1000N/mm2), som har fået en ikke elektrisk overfladebehandling
  • (Nickel-plated through-hardened), hvorved man undgår brintskørhed i kæden og opnår en betydelig bedre rustbeskyttelse end ved mere traditionelle overfladebehandlinger.

Andre fordele er, at taljen er betjeningsvenlig med frigear, som tillader hurtig regulering af kædelængden. Taljen har lav egenvægt i forhold til løftekapaciteten og er nem og sikker at vedligeholde og reparere, da nye dele på grund af KITOs høje krav til kvalitet altid passer, selv i en gammel talje af samme type (ca. 20 års reservedelsgaranti).

KITO håndtaljer type CF4: 500 kg – 3.000 kg.

  • Samme typer kæder som til skraldetaljer
  • Aluminiumshus sikrer god rustbestandighed
  • KITO håndkædetalje type CF er den talje, der har den mindste effekttab i taljen => den anvendte kraft udnyttes bedst
  • Led at adskille og samle for eftersyn/reparation => nem vedligeholdelse.

Hvordan vælger jeg den rette manuelle kædetalje?

Vælg altid en talje, som minimum holder den tilladelige bæreevne af det emne, man ønsker at løfte. Samtidig er det en god idé ikke at vælge en alt for stor talje, da gearingen vil give gøre løfteopgaven unødvendig lang og tidskrævende.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på, når jeg vælger manuelle kædetaljer?

  • Vælg altid en talje som er CE-mærket og som man kan have tillid til
  • Læs altid brugsanvisningen, inden arbejdet med taljen begyndes
  • Kontroller altid taljen, hver gang den tages i brug, for evt. mangler, slid, synlig overlast og godkendelsesmærke.

Finder du ikke den rette skraldetalje?

Vores produktudvalg er større og bredere end nogensinde før, og du finder garanteret en optimal løsning her, uanset og du leder efter en skraldetalje, håndkædetalje eller en manuel kædetalje.

Skulle du mod forventning ikke kunne finde frem til en løsning, er vi klar til at vejlede dig om andre muligheder, omkring skraldetaljer og manuelle håndkædetaljer m.m. Det er helt og aldeles uforpligtende, da vi vægter god kundeservice højt.

Hvordan anvendes manuelle kædetaljer?

Manuelle kædetaljer er en vigtig del af mange forskellige industrier og anvendes til at løfte, trække og fastgøre forskellige typer af last. Når de anvendes korrekt, kan de øge sikkerheden og effektiviteten på en arbejdsplads og reducere risikoen for skader og ulykker. Manuelle kædetaljer fås fra 250kg op til 50 ton de fleste taljer kan tilkøbes med overlastsikring som en ekstra sikkerhed. Tager man f.eks. vores skraldetalje LX og Håndtalje CX som er to modeller som er meget populær pga de er meget kompakte og lette med aluminiumshus med vægt ned til 2,5 kg og hvor den største model type CB er op til 50 ton med ekstrem god holdbarhed med vedligeholds frie kuglelejer. Husk altid at følge producentens instruktioner og retningslinjer, når du anvender en manuel kædetalje. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller rådgivning, så kontakt Max Fodgaards eksperter inden for kædetaljer. Vi er altid klar til at hjælpe.

Pris - Hvad koster en manuel kædetalje?

Prisen på en manuel kædetalje afhænger af nogle forskellige faktorer. Hos Max Fodgaard
hjælper vi dig med at vælge den helt rigtige manuelle kædetalje, der passer til dit behov.
Kontakt vores eksperter indenfor kædetaljer og hør mere om prisen.

Hvad siger vores kunder?

Jeg har valgt Max Fodgaard som leverandør fordi de har en stor viden om produkterne, men helt klart også fordi jeg får den bedste og hurtigste service hos dem

— Fanø Kran-Service A/S ✅✅✅✅✅ 

Finder du ikke den rette skraldetalje?

Vores produktudvalg er større og bredere end nogensinde før, og du finder garanteret en optimal løsning her, uanset og du leder efter en skraldetalje, håndkædetalje eller en manuel kædetalje.

Skulle du mod forventning ikke kunne finde frem til en løsning, er vi klar til at vejlede dig om andre muligheder, omkring skraldetaljer og manuelle håndkædetaljer m.m. Det er helt og aldeles uforpligtende, da vi vægter god kundeservice højt.

Køb en ny talje hos Max Fodgaard

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde de bedste kædetaljer/skraldetaljer til dit brug. Har du generelle spørgsmål om produkterne, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.