Produktkatalog

Vægsvingkraner

Her finder du et stort udvalg af vægsvingkraner, som kan bruges i forskellige arbejdsområder, og som kan anvendes til vidt forskellige opgavetyper.

Hvad er en vægsvingkran?

En svingarm monteret på en væg, bliver defineret som en vægsvingkran. De mest almindelige vægsvingkraner bliver betjent manuelt, hvor man trækker i den hævede byrde. Ved behov for en ”meget” lang udliggerarm eller behov for at løfte en tung byde, kan elektrisk krøje funktion være nødvendig.

Fordele ved en vægsvingkran

Hvis svingkranen kan hænge på væggen eller på en eksisterende søjle, så kan man undgå at have en kransøjle eller lignende stående i vejen for andre opgaver på sit arbejdsområde. Det skal dog altid sikres, at væggen kan holde til de kræfter, der kommer fra kranen.

Sådan bruger du en vægsvingkran

En kran vil næsten altid være forsynet med en talje. Taljen kan være manuel eller drevet af elektricitet/luft eller lignende. Efter at have hævet sit emne, kan man enten trække det rundt til den ønskede placering eller benytte den elektriske kranfunktion via et betjeningspanel.

Hvad siger vores kunder?

Tusind tak – Flot arbejde!!! Der skal lyde en stor tak til alle hos Max Fodgaard i Danmark, som har været med til at løse vores opgave. Tak fra Dresden!

— BAUHAUS AG ✅✅✅✅✅ 

Find den rigtige vægsvingkran til jeres behov

KITO vægsvingkran

Standardkranen man kan bruge til de fleste opgaver, hvor bæreevnen ikke overstiger 1.500 kg, udliggerarm ikke behøver at være over 6 meter og hvor elektrisk krøj ikke ønskes.

KITO Little John vægsvingkran

Den lille kran med lav indbygningshøjde er velegnet, når bæreevne op til 250 kg er tilstrækkeligt og pladsen er trang.

KITO vægsvingkran med I-profil

Denne type kran vil være et godt valg, hvis man har brug for elektrisk drev på løbekatten, den ønskede bæreevne skal være 2.000 kg og lav indbygningshøjde er et krav.

Assistent vægsvingkran

Ideel kran ved ønske om elektrisk krøj, hvor en lav pris er vigtig.

Geselle svingkran

Den største af dem alle. Denne kran skal vælges, hvis den ønskede bæreevne er fra ”stor” til mange ton og elektrisk krøj er nødvendig.

BOY vægsvingkran

Ønskes montagepunktet på svingkranen fast i spidsen af udliggerarmen, samtidigt med lav indbygningshøjde og nem placering af emner op til 250 kg.

Vægsvingkran med aluminiumsprofil udligger

Denne krantype har lav egenvægt og lydsvag betjening.

Kørende vægmonteret svingkran

I store produktionshaller med mange arbejdsstationer, hvor der øverst oppe under loftet er monteret en stor traverskran, kan denne krantype være et godt supplement til mindre arbejdsopgaver, så der ikke skabes unødigt meget behov for den store kran.

Vores vægsvingkraner tilbyder effektiv løft og håndtering når pladsen er trang. Disse kraner monteres på vægge eller søjler og giver fleksibilitet til præcise løft og flytning af laster. Udforsk vores udvalg af kraner for andre løsninger.

Sørg for reparation og vedligeholdelse af jeres vægsvingkran

Hos Max Fodgaard A/S  udfører vi professionelt kranservice i hele landet. Vi har specialister inden for kraner og løftegrej, der har mange års erfaring inden for kraneftersyn, så du kan trygt overlade både reparationer og vedligehold til os.

Kontakt vores eksperter inden for vægsvingkraner

Vi er altid klar til at hjælpe med rådgivning og vejledning om vores produkter, hvordan de kan bruges, og eventuel service, hvis du har brug for det.
Kontakt vores eksperter i kranafdelingen her.