Produktkatalog

Serviceaftale

Med en serviceaftale hos Max Fodgaard A/S er du sikker på, at fristen for det årlige lovpligtige serviceeftersyn ikke overskrides.

 

Hvad går en serviceaftale ud på?

Aftalen indebærer, at vi forpligter os til at kontakte dig hvert år omkring årsdagen for tidligere års eftersyn, for at aftale tid for nyt eftersyn. Dette er en fordel fordi, at du selv slipper for at skulle huske på, hvornår virksomhedens kraner, løftegrej og andet udstyr skal serviceres og testes.

Eftersyn af kranertaljer og løftegrej kræver stor erfaring. Max Fodgaard A/S har mange års erfaring med test og eftersyn, hvilket giver sikkerhed for en korrekt vurdering af skader og betydningen af slid, således at udskiftning eller kassation kun sker, når det er nødvendigt for sikkerheden.

Eftersynet afsluttes med, at alt godkendt udstyr forsynes med servicemærkat. Der udleveres certifikat på testen, som kan bruges som dokumentation over for Arbejdstilsynet og andre tilsynsførende myndigheder.

Hvad kan vi servicer?

Vi servicerer alle typer af kraner, løftegrej m.v. – også fra andre fabrikater end dem vi har, som standard i sortimentet. Alle vores serviceaftaler bliver indgået individuelt, så de tilpasses præcis til dit behov. Opdager vi ved et eftersyn, at en del bør udskiftes, kan vi pga. vores store og lokale lagre hurtigt få dit grej udskiftet.

Har du behov for kranservice, så kontakt os her.

Med en serviceaftale hos Max Fodgaard A/S testes og kontrolleres:

 • Kædesæt og tilbehør til kæder:
  Kontrolleres for revner samt opmåles med hensyn til slid og forlængelse.
 • Løfteåg, udliggere o.lign.:
  Kontrolleres for revner samt visuelt for slid og andre deformationer.
 • Håndtaljer:
  Efterses, trækprøves og kontrolleres visuelt.
 • Stålwirer og wirestropper:
  Gennemgås visuelt for korrosion, trådbrud, deformationer m.v. ligesom wirens normmål kontrolleres. Wiretilbehør som kroge, sjækler etc. testes som kæder og kædetilbehør.
 • Løftebånd og rundsling:
  Kontrolleres visuelt for slid og kantskader ligesom mærkningen kontrolleres.
 • Faldsikringsudstyr:
  Visuelt eftersyn af bløde dele, seler o.lign. Hårde dele som karabinhager og spænder kontrolleres for revner samt opmåles med hensyn til slid og forlængelse. Faldblokke efterses og testes af certificerede medarbejdere.
 • Stiger:
  Stiger efterses i henhold til AT-vejledning B.3.1.1.1.
  Eftersynet omfatter: Trin og platform, vanger, beslag, sko og hjul samt afstivere og bånd.
 • På kraner kontrolleres:
  Krog, krogsikringer, kæde eller wire, omløbsrulle, motor, hejsebremse, overlastsikring, endestop, el- og mekaniske endestop, ophæng, kørehjul, køreskinne, gummipuffer, drev, bremse, styretryk, nødstop, styrekabel, styring, strømtilførsel, kabler, boltesamlinger, svejsnin­ger, strøm­aftager, mærkeskilte og m.m.

Kontakt vores eksperter inden for Kranservice: Lovpligtigt eftersyn af kran:


Jesper Bøgild

Jesper Bøgild

Serviceleder, Øst
Mail: jbb@fodgaard.dk
Tlf. : +45 36 34 33 32 / +45 40 77 94 43

Lars Christensen

Lars Christensen

Servicechef, Vest
Mail: lc@fodgaard.dk
Tlf. : +45 87 93 23 63

Kim F. Dahlstrøm

Kim F. Dahlstrøm

Servicechef, Øst
Mail: kd@fodgaard.dk
Tlf. : +45 36 34 01 39 / 21 24 00 02