Produktkatalog

Apparathjul

Uanset hvilken type apparathjul, som du har brug for, kan vi tilbyde et bredt udvalg af hjul, som er fremstillet af 1. kl. materialer og dermed sikrer dig stor robusthed og funktionalitet.

Hvem bruger apparathjul?
Apparathjul anvendes til et meget bredt spekter af forskellige formål. Ofte til de lidt mindre opgaver og ikke til de helt tunge belastninger.

Apparathjul anvendes blandt andet i industrikøkkener, slagterier, hospitaler, laboratorier, kontorer, butikker, kemisk industri og til møbler.

Til formål, hvor der stilles store krav til hygiejne og rengøring, kan apparathjul leveres med ophæng i rustfri udførsel, og hvis der stilles specielle krav til farve eksempelvis til brug inden for underholdningsindustrien kan de levers sorte eller i en helt anden farve.

Apparathjul leveres med kuglelejer, rullelejer eller glideleje.
Hvilket formål har et apparathjul?
Apparathjul har til formål at gøre vogne, reoler osv. mobile og lette at flytte og manøvrere med. Apparathjulene kan bl.a. installeres på lagervogne og rullereoler, butiksskilte (A-skilte), værkstedsvogne, blomsterkasser, køkken- og rengøringsvogne, legetøj, udstillingsdisplay, udstillingsstativer, salgsstativer til tøj og møbler som borde og lignende.
Hvilket apparathjul skal du vælge?
Alt efter hvilket formål og forhold apparathjulene skal anvendes til, kan der vælges i mellem rigtig mange forskellige typer og størrelser.

Apparathjul med kunststofcenter, termoplastisk gummibane og kugleleje anvendes til alle former for brug til lettere opgaver, hvor der ikke stilles de store krav rengøringsvenlighed og hygiejne.

Leveres i standardudgaverne for en vægt fra 40kg og op til 150kg per hjul, og til en anvendelsestemperatur fra -20 til +70 grader celsius.

Kan leveres med rustfri fast gaffel med monteringsplade, med drejelig gaffel til boltmontering, med monteringsplade og begge udgaver med bremse på både hjul og drejefunktionen.

Rustfrie apparathjul

Kan leveres med kunststofcenter med termoplastisk gummibane og kugleleje
Leveres i standardudgaverne for en vægt fra 40 kg og op til 110kg
Anvendelsestemperatur fra -10 til + 70 grader
Kan leveres med rustfri drejelig gaffel til bolt montering og med monteringsplade, og i begge udgaver med bremse på både hjul og drejefunktionen.

Rustfrie apparathjul anvendes især inden for fødevareindustri og hospitaler, eller hvor der stilles særlige krav til rengøring og hygiejne eller til specielle miljøer, hvor der stilles store krav til holdbarhed mod korrosion, som eksempelvis på skibe og inden for kemisk industri.

Sorte apparathjul (kan også efter ønske leveres i hvid eller en helt anden farve).

Apparathjul leveres med sort kunststofcenter og sort afsmitningsfri gummibane eller som helstøbte kunststofhjul.

Anvendes især inden for underholdningsindustrien – teater, musicals, film og musik
Leveres med galvaniseret ophæng og gafler, der er sortmalede
Kan leveres med kuglelejer eller glideleje
Kan anvendes fra -20 til +70 grader celsius, og som standard for en vægt fra 40 op til 80kg per hjul.

Hvor meget vægt kan apparathjulene holde til?
Apparathjul kan leveres for en vægt per hjul fra 40 og op til 150kg.

Der bør beregnes ekstra bæreevne, så for 1 sæt hjul med 4 enheder, bør en regel om at de 3 apparat hjul skal kunne bære hele byrden følges for en problemfri anvendelse.
Er rustfrie gafler bedre end galvaniserede gafler?
Om der vælges rustfrie gafler frem for galvaniserede gafler vil være et spørgsmål om hvilke krav der stilles til udstyret.

Udvalget af apparathjul med gafler i galvaniseret stål er betydeligt større end i de rustfrie udgaver.

Køb kvalitets transporthjul og industrihjul

Se også vores store udvalg af transporthjul og industrihjul til mange forskellige formål.