Produktkatalog

Om os

Hos Max Fodgaard A/S har vi 75 års erfaring i at levere kran- og løfteløsninger i høj kvalitet til hele Danmark.

Om os

Hos Max Fodgaard A/S har vi 75 års erfaring i at levere kran- og løfteløsninger i høj kvalitet til hele Danmark.

Hos Max Fodgaard A/S får du mange års erfaring og kvalitet

Vores udvalg er detaljeret og omfatter bl.a. traverskraner, søjle- og vægsvingkraner, taljer, løftegrej, faldsikring, Ex-materiel, kranskinner, strømtilførsel og radiostyringer.

Når det handler om at få den bedste løsning inden for kraner, løftegrej, faldsikring og Ex-materiel er funktionalitet og sikkerhed afgørende. Den valgte løsning skal give brugerne den højeste grad af funktionalitet og effektivitet. Det skal være sikkert for både mandskab og materiel at anvende de maskiner og det udstyr, som man investerer i. Det handler derfor i høj grad om at få afdækket de individuelle behov, man måtte have, inden man definitivt beslutter sig for et produkt.

1. klasses kvalitetskraner og løftegrej

Hos Max Fodgaard A/S forhandles udelukkende kvalitetskraner og løftegrej fra de bedste producenter. Dette kombineret med mere end 75 års erfaring inden for området, gør Max Fodgaard A/S til en professionel og seriøs samarbejdspartner, når der skal nyt udstyr til. Det store og detaljerede produktkatalog omfatter alt inden for kraner og taljer med en bæreevne fra 60 kg til 160.000 kg, og der er derfor tale om et særdeles bredt sortiment. Her finder man for eksempel traverskraner, søjlesvingkraner, vægsvingkraner samt et velassorteret udvalg af diverse løftegrej.

Løsninger og montering

Max Fodgaard A/S leverer professionelle løsninger fra tegning til færdigt produkt.

Vi har vores egne ingeniører, montører og serviceteknikere der i samarbejde med vores kunder finder den rigtige løsning, og vi forestår projektering og opsætning af både større og mindre krananlæg.

Service og reparation

Vi udfører service og reparation på alle typer kraner, taljer og løftegrej.

Vil man være sikker på altid at have effektivt og sikkert maskinel og udstyr, anbefales det at indgå en serviceaftale, hvor det testes og kontrolleres af eksperter. Det er derfor en god idé allerede, når der investeres i nye produkter at aftale serviceeftersyn eller en decideret serviceaftal, så man altid er sikret effektivitet og funktionalitet. Det årlige lovpligtige eftersyn udføres med kvalitet og sikkerhed, og vores kunder har derfor altid en online servicerapport på deres kraner der viser, hvornår eftersyn og godkendelse har fundet sted.

Vi er landsdækkende og har serviceteknikere overalt i Danmark og kan hurtigt rykke ud ved nedbrud. Takket være vores store lagerbeholdning kan vi hurtigt servicere og reparere.

ATEX / Ex-materiel

Ex-afdelingen tilbyder alle former for ex-materiel til el-installationer, belysning, styringsautomatik, instrumentering, tavleanlæg, Power-to-X og kommunikationsudstyr.

Vores produkter af ex-materiel leveres til ex-område zone 0, 1 og 2 samt for støvområder til zone 20, 21 og 22.

Alt ex-materiel leveres eksplosionsbeskyttet iht. ATEX-direktivet.

Max Fodgaard afdelinger danmarkskort

Vi har tre fysiske afdelinger

Vores afdelinger består af både kontor og lager og findes i Hvidovre, Skanderborg og på Lindø ved Munkebo.

Vores professionelle rådgivere hjælper med afdækning af behov og løsninger ved et besøg hos kunderne.

Udover vores tre afdelinger har vi montører, der dækker hele Danmark.

Max Fodgaard A/S er medlem af brancheforeningerne for kraner og løfteudstyr:

Derudover er vi ISO 9001:2015-certificeret og er ratet med den højeste kreditværdighed:

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.