Produktkatalog

Kategorier

Udskiftning af løfteløsning ved Aarhus Svømmestadion

I et spændende projekt ved Aarhus Svømmestadion stod vi over for en spændende udfordrende opgave: udskiftning af deres eksisterende løfteløsning på broen der deler det store bassin i to.

Aarhus svømmestadion har et stort bassin som kan deles i to med en “bro” de sænker i bassinet. På den måde kan flere anvende bassinet på samme tid.

Den eksisterende løfteløsning på broen skulle udskiftes på grund af slid. For at installere den nye løsning var det nødvendigt at fjerne den gamle

Aarhus svømmestadion før

Den gamle løfteløsning som bestod af 2 STAHL taljer

Vores montører Danni og Jeppe måtte i dykkerdragten, da de skulle dykke under broen og fjerne de gamle aksler samt kædenødden, så der var plads til nye beslag.

Den gamle løfteløsning som bestod af 2 STAHL taljer

Den gamle løfteløsning som bestod af 2 STAHL taljer

Den opgraderede løsning omfattede en overgang fra 2 STAHL taljer til 8 Kito ER2 taljer med frekvensomformer, designet til at modstå miljøets påvirkninger med forbedret overfladebeskyttelse.

Ved at placere styringen i et separat teknikrum gjorde vi vedligeholdelsen mere effektiv og praktisk sammenlignet med den tidligere, der var placeret oppe i højden ved taljerne.

Den nye løfteløsning

Den nye løfteløsning bestående af 8 KITO ER2 taljer

Avanceret styring øger sikkerheden

Den nye styring blev udstyret med avancerede sensorer og overvågningsfunktioner, der sikrer, at broen altid løftes korrekt og sikkert. Dette var ikke kun en opgradering af funktionen, men også en forbedring af sikkerheden for brugerne af bassinet.

Se den nye løfteløsning her

Max Fodgaard A/S har over 75 års erfaring indenfor kraner og løfteløsninger

Uanset størrelsen på din kranopgave, har vi den perfekte kran til formålet, stor eller lille. Vi tilbyder et bredt udvalg, herunder svingkraner, krananlæg og traverskraner, der passer til dine behov.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type kran der er bedst egnet til din opgave, er vores kran eksperter klar til at guide dig og finde den optimale løsning til din situation.

Kontakt os gerne for personlig rådgivning. 

Se flere nyheder/cases