Produktkatalog

Værkstedskraner

Har du brug for en ny værkstedskran i virksomheden, så kan vi tilbyde et både interessant og professionelt program af værkstedskraner.

Professionelle værkstedskraner af højeste kvalitet hos Max Fodgaard A/S 

Har du brug for en ny værkstedskran i virksomheden? Men er du ikke helt afklaret med hensyn til, hvad du skal vælge, så kan vi tilbyde et både interessant og professionelt program af værkstedskraner.

Hos Max Fodgaard A/S forhandler vi udelukkende produkter og maskinel af højeste kvalitet, det er en central del af vores koncept, og derfor er du altid garanteret solide og holdbare løsninger.

Med over 70 års erfaring som leverandør af kvalitetsløsninger ved vi, hvad der rører sig på markedet, og vi kan derfor rådgive dig og andre, så I får en løsning, der passer til netop jeres behov og ønsker.

Men se dig om i produktkataloget, hvor du også finder datablade med masser af interessante oplysninger, det er både informativt og særdeles brugbart.

Tjek vores udvalg af kraner ud her 

Hvad siger vores kunder?

Jeg har valgt Max Fodgaard som leverandør fordi de har en stor viden om produkterne, men helt klart også fordi jeg får den bedste og hurtigste service hos dem

— Fanø Kran-Service A/S ✅✅✅✅✅ 

Vores værkstedskraner er designet til at håndtere løfteopgaver med præcision og effektivitet. Disse kraner giver pålidelig løftekapacitet og er ideelle til værkstedets krav. Vælg vores værkstedskraner for pålidelig drift og præcis løftning. Udforsk vores udvalg af kraner for flere løsninger