Produktkatalog

Faldsikringskursus

Rigtig mange brugere af faldsikring er i tvivl om, hvordan deres udstyr egentlig fungerer, og det er virksomhedens ansvar at sørge for, at brugeren er uddannet. Derfor er det en god idé at investere i et faldsikringskursus, så dine medarbejdere er opdaterede med den nyeste viden.

Kursus og træning i brug af faldsikring

Vi tager udgangspunkt i jeres egne systemer og faldsikringsudstyr. Vi taler om reglerne, evakueringsplaner og om, hvilket faldsikringsudstyr der er det korrekte til hver enkelt opgave.

Vores kurser omfatter både teoretisk undervisning og praktiske øvelser, hvor vi tester udstyret i felten.

Vores undervisere har mange års erfaring i branchen.

Når kurset er slut, vil hver deltager modtage et bevis på gennemgang af kurset.

 

Interesseret i et faldsikringskursus?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kursus.

max@fodgaard.dk eller +45 70 26 17 00

 

Vi tilbyder også anhugningskursus/ Kursus i brug af løftegrej. Det kan du læse mere om her.
Disse kurser kan også kombineres, så I både får træning i faldsikring og anhugning.

Faldsikringskursus – Lær hvordan du kan beskytte dig selv og dine medarbejdere mod faldulykker

Hos Max Fodgaard A/S tilbyder vi kursus omkring faldsikring, som er designet til at give dig de nødvendige færdigheder. Faldulykker kan ske overalt, og det er vigtigt at tage faldsikring alvorligt. Hvert år kommer mange mennesker til skade som følge af ulykker på arbejdspladser og andre steder, nogle af disse ulykker kan være livstruende. Faldsikring handler om at beskytte dine medarbejdere og dig selv mod disse risici.

Hvis du som arbejdsgiver eller medarbejder ønsker at styrke din viden om faldsikring og lære, hvordan du bedst kan beskytte dig selv og dine kolleger, er vores faldsikringskursus det rette sted at starte.

Lær at bruge faldsikringsudstyr ud fra de gældende regler

Vores faldsikringskursus er designet til at lære dig alt, hvad du skal vide omkring faldsikring og hvordan man undgår ulykker.

Kurset er praktisk orienteret og inkluderer træning i brug af faldsikringsudstyr, reaktion i tilfælde af nødsituation og identifikation af risici.

Kurset er tilgængeligt for grupper og bliver tilpasset efter jeres behov omkring faldsikring.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kursus: max@fodgaard.dk eller 70 26 17 00

Hvorfor tage et faldsikringskursus?

At arbejde i højder kan være farligt, hvis ikke det gøres korrekt. Derfor er det vigtigt at have de nødvendige færdigheder og viden til at udføre arbejdet i højderne sikkert. Vores kursus vil give dig den viden, du har brug for, til at forstå de risici, som er forbundet med at arbejde i højderne. Med vores kursus, er du et skridt nærmere at sikre, at du overholder arbejdstilsynets retningslinjer omkring faldsikring ved bygge-, tag- og anlægsarbejde.

Hvad du kan forvente af et faldsikringskursus hos Max Fodgaard A/S

Vi tilbyder forskellige kurser, der tilpasses til forskellige niveauer af erfaring og færdigheder. Vores grundlæggende kursus er velegnet til dem, der er nye inden for faldsikring og ønsker at lære de grundlæggende principper for sikkerhed i højderne. Vores mere avanceredes kursus er ideelt for dem, der allerede har erfaring med faldsikring, men ønsker at forbedre deres færdigheder og lære mere avancerede teknikker.

Kurset består både af teori og praksis, og vi sørger for, at du får praktisk træning i de forskellige teknikker og udstyr, du vil bruge under arbejdet med højderne. Vi tager også højde for din individuelle situation og behov, og vores erfarne instruktører vil sørge for, at du får den bedst mulige træning. Efter at have deltaget i vores faldsikringskursus vil du have de nødvendige færdigheder og viden til at udføre arbejdet i højderne effektivt og sikkert. Vi sørger også for at give dig den nødvendige dokumentation og certificering, der er påkrævet for at arbejde med faldsikring. Hvis du har interesse i at tage et kursus hos Max Fodgaard A/S, så kontakt os i dag for at høre mere.

Vores erfarne team er klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det rette kursus.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et kursus på max@fodgaard.dk eller 70 26 17 00