Produktkatalog

Faldsikring & faldsikringsudstyr

Her finder du et stort og spændende udvalg af faldsikringsudstyr til gode priser. Vores udstyr til faldsikring er altid kvalitetsmæssigt i top.

Når man skal vælge faldsikring og faldsikringsudstyr er der en række faktorer som spiller en rolle.

Nogle af de faktorer, der skal overvejes, når man vælger faldsikring og faldsikringsudstyr er: 

  • Arbejdsmiljøet, F.eks. udendørs eller indendørs. 
  • Opgavens karakter. F.eks. Hvad er afstanden fra person til grunden, hvor er ankerpunktet placeret. 
  • Type af faldsikringsudstyr F.eks. Er det udstyr til faldhindring eller til fald. 
  • Kvalitet og certificering F.eks. Er brugsvejledning på dansk. Er udstyret korrekt efterset. 

Evakueringsplan. Der skal altid forlægge en evakueringsplan, når man bruger faldsikring. F.eks Hvad gør man hvis man falder eller kommer i fare ved arbejde i højden. 

Når du skal vælge faldsikring og faldsikringsudstyr, er det vigtigt med den rette rådgivning. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte vores eksperter indenfor faldsikring.

Faldsikring på tag og i højderne

Der findes dog mange andre interessante produkter, når du skal være beskyttet mod fald, og det anbefales derfor at kontakte dygtige fagfolk, som meget gerne står klar til at rådgive omkring produkter og løsninger, hvis det skulle være et ønske. Herved sikrer man sig en individuel løsning, som dækker netop faldsikring på tag, eller de tilsvarende behov, som man måtte have, og det er naturligvis af stor vigtighed, når man skal sikre sine medarbejder så optimalt som overhovedet muligt.

Hør mere om ankerpunkter, arbejdstelte, davit-kraner, faldblokke, falddæmpere, sikkerhedsliner, faldsikringsseler, faldsikringssystemer, faldsikringstilbehør, karabinhager og forbindelsesled, redningsudstyr og evakueringsudstyr, rockersæt, sikkerhedshjelme, sikkerheds- og faldsikringsnet, stiger, treben og firben, regler og eftersyn og service af faldsikring. Kontakt Max fodgaard og hør mere om mulighederne og vores priser.

Hør mere om individuelt faldsikringsudstyr, anvendelse af vores godkendte faldsikring, samt priserne på udstyr i topkvalitet.

Kontakt Max Fodgaard om alt fra en ny faldsikringsselesikkerhedslineseler m.m., så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

Vigtige eftersyn af jeres faldsikringsudstyr til en fair pris

Al faldsikringsudstyr skal som minimum gennemgå et årligt eftersyn hos en autoriseret eller kompetent person, og alt udstyr, der har været udsat for maksimal belastning, eller er i tvivlsom stand, skal enten kasseres eller efterses. Denne funktion varetager teknikere hos Max Fodgaard på eget serviceværksted, ligesom der gerne indgås service kontrakter, hvor teknikerne kommer ud i den enkelte virksomhed og foretager eftersynet.

Hvis du ønsker at høre mere om priserne, kan du kontakte Max Fodgaard.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et kæmpe ansvar – udstyr og faldsikring af god kvalitet

I følge EU-lovgivningen må faldsikring anvendes, hvis arbejdet ikke kan varetages forsvarligt ved at benytte sig af for eksempel rækværk, personløfter eller stillads. Det er ene og alene arbejdsgivers ansvar at sikre korrekt forebyggelse mod fald, og det er derfor vigtigt at købe sit faldsikringsudstyr hos en seriøs og kvalitetsbevidst leverandør som Max Fodgaard.

Stort og bredt produktkatalog med faldsikringsudstyr til konkurrencedygtige priser

Hos Max Fodgaard tager vi faldsikring meget alvorligt, og alle de produkter vi forhandler, er fremstillet af 1. kl. materialer og hos anerkendte producenter. Sortimentet er stort og omfatter blandt andet:

Reglerne skal overholdes når der bygges – køb professionel faldsikring & faldsikringsudstyr

Faldsikringsreglerne er ikke til for sjov. Vi hjælper gerne jer med at forstå og handle korrekt efter disse.

Ved projekter der vedrører skrøbelige tage, så kontakt os for at få vejledning i, hvilket udstyr, der kan give mening.

Læs mere på siden omkring regler for faldsikring.

Hvad siger vores kunder?

Tusind tak – Flot arbejde!!! Der skal lyde en stor tak til alle hos Max Fodgaard i Danmark, som har været med til at løse vores opgave. Tak fra Dresden!

— BAUHAUS AG ✅✅✅✅✅