Produktkatalog

Radiostyringer

Her finder du produkter til radiostyring af kran og andre løfteværktøjer, uanset hvilken type elektrisk løftesystem du bruger.

Her finder du AUTEC produkter til radiostyring af kran og andre løfteværktøjer, uanset hvilken type elektrisk løftesystem du bruger. Fjernbetjeningerne kan bruges til både kraner og taljer samt andre løfteanordninger, og de er også ideelle til automation og materialehåndtering.

Afhængigt af typen på dit løfteudstyr, har vi både radio kranstyring med knapper og joysticks og alle produkter har et behageligt, ergonomisk design samt knap til nødstop.

Som bonusfeatures kan du også få din fjernbetjening med kodesystem, så sikkerheden er endnu bedre samt få specialkonfigureret din radiostyring, så den passer til præcis dit relæ og dine præferencer. Rækkevidden er op til 100 meter og du har derfor mulighed for at operere over længere afstande. Derudover har alle produkter en lav egenvægt, der gør arbejdet med radiostyring endnu mere behageligt.

Er du i tvivl om, hvilken type radiostyring, der passer til dit formål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 75 års erfaring og kan derfor give dig en yderst professionel vejledning.

Hvad siger vores kunder?

Jeg har valgt Max Fodgaard som leverandør fordi de har en stor viden om produkterne, men helt klart også fordi jeg får den bedste og hurtigste service hos dem

— Fanø Kran-Service A/S ✅✅✅✅✅