Produktkatalog

Sjækler

Her finder du et stort udvalg af sjækler til løft og tilbehør i alle størrelser og udformninger, og altid af bedste kvalitet.

Sjækler fra Max Fodgaard A/S

Sjækler anvendes som sammenkoblingskomponent til løfteopgaver og til statiske systemer (opspænding af barduner i stålkonstruktioner og lignende).

Max Fodgaard A/S kan levere sjækler med en WLL fra 0,33t til 3000t.

Bemærk at sjækler benævnt som ”handelssjækler” ikke må anvendes til løfteopgaver.

En sjækel, der skal anvendes som løftegrej, skal være fremstillet i henhold til Maskindirektiver 2006/42/EF, samt EN 13889. Sjækler, der er fremstillet i henhold til dette, er tydeligt mærket med WLL (tilladt belastning), CE, producent identifikation og sporbarhedskode.

Hvad bruges sjækler til?

Sjækler anvendes til sammenkobling af andre typer af løftegrej som stålwirer, kæder, ringe, løftebånd, rundsling, løfteåg og som selvstændigt løftegrej mellem en byrde og kran.

Hvilken type sjækkel dækker mit behov?

Sjækler findes i flere forskellige modeller, udformninger og forskellige materialer, og valget af korrekt sjækel afhænger af flere forskellige faktorer.

Forskellige sjækler til forskellige løft

De to mest anvendte typer af sjækler er:

  • Modellen med skruepin til opgaver, hvor det komplette løftegrej ofte og let skal monteres og demonteres
  • Modellen med bolt, møtrik og split, der anbefales til løfteopgaver af mere permanent karakter, og hvor løftegrejet kan blive udsat for bevægelse og vibrationer.

Der findes specielle sjækler til optimal anvendelse med stålwire grommets og sjækler udformet til brug sammen med rundsling og løftebånd.

Derudover findes der sjækler med en anden udformning, fremstillet af et andet materiale, med andre former for låsemekanismer, sågar også sjækler der er udformet til undervandsbetjening (dykker/robot), samt sjækler med automatiske udløsningssystemer påbygget.

Stort sortiment af kvalitetssjækler

Hos Max Fodgaard A/S har vi den klare holdning, at selv nok så størrelsesmæssigt undseelige emner kan være uundværlige i et projekt, og derfor sikrer vi os altid, at det sortiment, som vi fører, udelukkende er af 1. kl. kvalitet. Herudover bestræber vi os på at kunne tilbyde produkterne til rimelige priser.

Find sjækler til dit behov

Når det gælder sjækler, har du masser af produkter at vælge mellem, så du kan få den sjækkel, som dækker dit behov og dine løft. Her på siden kan du se en række af de sjækler, som vi sælger.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en snak om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig.

Gå tilbage til vores oversigt over løftegrej og løfteudstyr.

Hvad siger vores kunder?

Jeg har valgt Max Fodgaard som leverandør fordi de har en stor viden om produkterne, men helt klart også fordi jeg får den bedste og hurtigste service hos dem

— Fanø Kran-Service A/S ✅✅✅✅✅