Produktkatalog

Automatiske kraner

Hvad er en automatisk kran?

Med en automatisk kran kan du overlade din drift uden bemanding og lade kranen udføre alle opgaver døgnet rundt – både effektivt og sikkert.

En automatisk kran er en type kran, der er bygget op med minimum to langsgående baner og mindst én profilbjælke på tværs, nemlig selve traversen.

Den automatiske kran karakteriseres ved sin evne til at køre enten fuldautomatisk eller semiautomatisk ved hjælp af styring. Den opererer med et defineret mønster eller arbejdsområde, hvor den håndterer forskellige typer materialer og genstande ved brug af et automatisk åg eller gribeværktøj, monteret på traversens talje

Kranen vil køre på baner, der er monteret i hallen, hvor materialerne/emnerne skal håndteres. Disse baner kan enten være monteret på knæ, der er en del af bygningskonstruktionen, eller de kan monteres på fritstående søjler, for at optimere dækningen af arbejdsområdet.

Hvilken type automatisk kran skal jeg vælge?

Valget af den rette automatisk kran afhænger altid af opgaven for hånden. Vi vil analysere opgaven og det specifikke materiale/emne, der skal håndteres med kranen.

Hvilket løfteåg skal jeg bruge?

Valget af den rigtige type automatisk løfteåg er afgørende og afhænger direkte af det materiale, der skal håndteres. For eksempel kan en grab anvendes til håndtering af flis, sand og grus, mens et fast åg er velegnet til håndtering af halmballer, halvfabrikata, stål-/papircoils eller ostereoler i mejerisektoren.

Kvalitet fra STAHL Cranesystem

Vores traverskraner, der integreres i vores maskiner eller procesanlæg, kommer fra den tyske kranproducent STAHL CraneSystems, som gennem mere end 50 år har forsynet Danmark med kraner af høj kvalitet. STAHL er kendt for at levere produkter med slidstærk ydeevne og høj sikkerhedsklasse.


Max Fodgaard A/S & KT Automation hjælper dig i mål med en automatisk kran

To hoveder tænker bedre end ét – og netop derfor har vi valgt at kombinere Max Fodgaard A/S og KT Automation kompetencer, da vores vision er at tilbyde kunderne det allerypperste produkt. Vores team af ingeniører, programmører og teknikere udvikler præcis den styring, din kran behøver. Uanset om det er semi- eller fuldautomatisk styring, leveres den efter jeres specifikationer og tilpasset den aktuelle opgave

Med tilsammen 100 års erfaring, er du sikret en stabil samarbejdspartner, der kommer hele vejen rundt og med en vidensbank inden for kran- og el-komponenter til stor fordel for jeres produktion.

Sidder du med et bygge- eller renoveringsprojekt, hvor du har brug for en automatisk kran?
Vi er med jer hele vejen fra projektering til idriftsættelse.

Her bør du bruge en automatisk kran:

I produktioner hvor muligheden for semi- eller fuldautomatisk ubemandet krandrift er muligt, er det oplagt at anvende en automatisk kran.

En automatisk kran er til kontinuerlig ubemandet drift i et givent arbejdsområde. Eksempelvis fjernvarmeanlæg, affaldsforbrænding, biogasanlæg, samt visse mejeriproduktioner.

 

Vores udvalg af automatiske kraner giver effektivitet og præcision i håndteringen af tunge belastninger. Disse avancerede kraner automatiserer løfteprocesserne og sikrer drifts- og tidsbesparelser. Vælg vores automatiske kraner for forbedret produktivitet og nøjagtig håndtering af laster. Udforsk vores udvalg af kraner for flere løsninger.

Her bør du bruge en automatisk kran:

I produktioner hvor muligheden for semi- eller fuldautomatisk ubemandet krandrift er muligt, er det oplagt at anvende en automatisk kran. En automatisk kran er til kontinuerlig ubemandet drift i et givent arbejdsområde. Eksempelvis fjernvarmeanlæg, affaldsforbrænding, biogasanlæg, samt visse mejeriproduktioner.   Vores udvalg af automatiske kraner giver effektivitet og præcision i håndteringen af tunge belastninger. Disse avancerede kraner automatiserer løfteprocesserne og sikrer drifts- og tidsbesparelser. Vælg vores automatiske kraner for forbedret produktivitet og nøjagtig håndtering af laster. Udforsk vores udvalg af kraner for flere løsninger.

Kontakt vores eksperter inden for :


Kasper Jørgensen

Kasper Jørgensen

Salgsingeniør, B.Sc
Mail: kjo@fodgaard.dk
Tlf. : +45 87 93 23 52

Lars W. Erichs

Salgschef Sydjylland/Fyn
Mail: lwe@fodgaard.dk
Tlf. : +45 40 42 38 23