Produktkatalog

Open HMI (PANEL PC)

R. STAHL’s panel-pc’er – en industriel computer & skærm samlet i en enhed, skræddersyet til at imødekomme kravene fra industrien. EAGLE-serien er designet til universel anvendelse og maskinbygning, SHARK-serien til olie- og gasindustrien under ekstreme forhold. MANTA-serien er ideel til farmaceutiske & kemiske industrier.

R. STAHL leverer avanceret pc-teknologi i ventilatorløs, modulopbygget og industriel design. Disse HMI-systemer består af omhyggeligt udvalgte komponenter som opfylder de højeste krav for en permanent funktionalitet i temperaturer fra -40 ° C til +65 ° C. Stød, vibration og vandtætte multi-touch skærme.

GMP-kompatible operatørstationer, avancerede dual- og quad core-processorer, Dual Ethernet mm. Disse systemer kan være selvstændige eller installeret som en del af et klientserver-system. De kommunikerer med automatiseringssystemer og distribuerede kontrolsystemer via Ethernet, WLAN eller serielle grænseflader til perifere enheder som tastaturer, RFID-læsere & stregkodelæsere.

Yderligere info

Læs mere om produktet her

Kontakt vores eksperter inden for ATEX / Ex-materiel:


Peter Bjørn

Peter Bjørn

Salgsingeniør
Mail: pbj@fodgaard.dk
Tlf. : +45 36 34 33 33

Jørgen B. Jensen

Jørgen B. Jensen

Salgsingeniør
Mail: jbj@fodgaard.dk
Tlf. : +45 36 34 01 35

Peter Follin

Peter Follin

Salgsingeniør
Mail: pef@fodgaard.dk
Tlf. : +45 36 34 33 38

Ole Krogshede

Ole Krogshede

Salgsingeniør
Mail: ok@fodgaard.dk
Tlf. : +45 87 93 23 55

Steen Nielsen

Steen Nielsen

Afdelingsdirektør, Ex
Mail: sn@fodgaard.dk
Tlf. : +45 36 34 01 33