Produktkatalog

AC 530 – Mast stige

Mast stige med integreret vertikalt forankringssystem

System AC 530 er en mast stige med integreret skinne forankringssystem som yder faldbeskyttelse. Systemet kan monteres på faste konstruktioner som skorstene, tårne, master eller bygninger.

Systemets vigtigste komponent er en styremekanisme (glideren), som er monteret på en fast skinne. Brugeren bevæger sig lodret, mens han er fastgjort til løbekatten, der bevæger sig langs skinnen.

Løbekatten beskytter mod et ukontrolleret fald og indeholder en integreret energiabsorber, der skal mindske den dynamiske kraft, der er opstået under et fald, til max. 6 kN. Den anvendte designløsning forbedrer sikkerheden under brug og sikrer, at løbekatten ikke kan monteres forkert.

Systemet omfatter sektioner af forskellige længder (op til 3m længder), som gør det muligt at tilpasse systemets længde til konstruktionen. Løbekatten kører frit langs stigens sektioner, og der er derfor ikke nødvendigt at fjerne den og dermed tab af beskyttelse. Anordningen er i overensstemmelse med EN 353-1:2002 VG11Rfu 11.073.

 

Investér i din sikkerhed ved at vælge dette pålidelige faldsikringssystem, der opfylder industriansvarlige standarder. Opdag vores brede udvalg af andre produkter til faldsikring.

Kontakt vores eksperter inden for Faldsikring & faldsikringsudstyr:


Marianne K. Loft

Marianne K. Loft

Salgstekniker
Mail: mlo@fodgaard.dk
Tlf. : +45 87 93 23 50

Anita Cooper

Salgstekniker
Mail: aco@fodgaard.dk
Tlf. : +45 76 20 15 08

Flemming Madsen

Flemming Madsen

Salgstekniker
Mail: fma@fodgaard.dk
Tlf. : +45 87 93 23 66